Ajánlatkérés

Hogyan kérjél ajánlatot?

Ahhoz, hogy pontos, helyszínre és személyre szabott ajánlatot tudjunk adni, egy személyes találkozó szükséges.

Ez a találkozó minden esetben díj és kötelezettségektől mentes, viszont az elképzelések pontosításához, a helyszín rögzítési lehetőségeinek felméréséhez elengedhetetlen.

Igen, igen, tudom….most az jár a fejedben, hogy de ha Te csak egy irányárat szeretnél tudni és nem akarsz minden dekoratőrrel találkozni , akkor mit tegyél?

Nos, ilyenkor úgy tudsz egy reális árat kapni (és ez nagyon fontos, hogy reális árat kapjál), ha segíted a dekoratőr munkáját információkkal.

Nézd csak, összefoglaltuk pár pontban, hogy mi szükséges ahhoz, hogy hozzávetőleges, reális ajánlatot tudjunk adni helyszín bejárás nélkül.

 

Miért kell leírni, hogy mire szeretnél ajánlatot kérni?

Sokszor van olyan eset, amikor csak egy olyan e-mail érkezik, hogy: „Mennyibe kerül Önöknél egy esküvői dekoráció?”

Erre sajnos nem tudunk választ adni, mert ez mindig attól függ, ki-mit szeretne kérni, mekkora a helyszín és a legfontosabb, hogy ki-mennyit szán a dekorációra. Egy dekoráció végösszege pár tízezer forinttól több százezer forintig is terjedhet.

Az oldalunkon több fotó is látható, amiből ötletet tudsz meríteni, így ez már egy kiindulási alap lehet a dekoráció tervezgetésénél. Küldd át nekünk, hogy milyen dekorációs elemekre szeretnél ajánlatot kapni. Például:

  • Bejárati (Welcome) dekorációra?
  • Székszoknyára?
  • Mennyezeti díszre?
  • Asztali díszre?
  • Esketési díszre?
  • Ifjú pár mögötti dekorációra?
  • Tánctérre?
  • Esetleg a terem ablakait vagy falait szeretnéd dekoráltatni?….

 

Miért fontos, hogy milyen dekorációs anyagokkal álmodtad meg esküvői díszítésedet?

Azért, mert minden dekorációs anyagnak méter vagy darabára van, így nem mindegy, hogy például egy mennyezeti dísz esetében csak textíliával szeretnéd, vagy fény is legyen benne. Esetleg még lampionok is legyenek közé rögzítve.

Vagy asztali dísz esetében mire gondoltál: asztali futóra, mécsesekre, úszógyertya tálakra, kristály állódíszekre vagy gyertyatartóra?

Mindig tüntesd fel, hogy mivel képzelted el a dekorációdat:

Textillel, fénnyel, kristályokkal, toll labdákkal, léggömbökkel vagy lampionokkal?

 

Miért fontos az esküvő helyszínének megadása ajánlatkéréskor?

Vannak olyan helyszínek, amiket cégünk már jól ismer, többször díszített, így amikor ajánlatot kérsz, küldd el nekünk, hogy hol lesz a rendezvény, mert ez nagyban megkönnyíti az ajánlatadást.

Viszont ha nem jártunk még a helyszínen, akkor rá tudunk kattintani a weboldalukra és a képek alapján tudunk tájékozódni. Szinte minden esküvői helyszínnek van már weboldala, ahol van fotó feltöltve a képgalériában.

 

Miért fontos a dátum megadása?

Rendezvénynaptárunkban gyakran betelik egy-egy dátum még a szezon kezdete előtt, tehát egyből fel tudjuk mérni, hogy az általad átküldött dátumra van-e még szabad kapacitásunk vagy ajánljunk Neked másik dekoratőrt.

 

Miért fontos a létszám és a tervezett szín?

Például székszoknyák esetében lehet fontos egy ajánlat kiadásakor a pontos létszám, ugyanis a dátum és a létszám alapján tudjuk ellenőrizni rendezvénynaptárunkban, hogy a megadott dátumra van-e elegendő mennyiségű és az általad választott színű szabad székszoknya és szalag.

 

Miért fontos a személyes találkozó és a helyszíni felmérés?

Sok esetben érkezik hozzánk olyan megkeresés, amiben egy fotót csatolnak és az azon látható dekorációra kérnek ajánlatot, viszont a fotó nem azon a helyszínen készült, ahol a rendezvény lesz.

Ez megtévesztő lehet mindkét fél számára, mert elképzelhető, hogy a fotón lévő dísz nem valósítható meg az adott helyszínen a rögzítési lehetőségek hiánya vagy a méretek adta korlátok miatt. Esetleg a képen látható dísz egy jóval kisebb vagy nagyobb teremben készült….máris nem lesz valós a kiadott ajánlat.

Viszont ha a helyszín pontos adottságainak ismeretében tudjuk megadni az ajánlatot, úgy az a valós, pontos és végleges árat fogja tartalmazni. És ami a legfontosabb, hogy a találkozókor át tudunk beszélni minden olyan kérdéses dolgot, hogy mi kivitelezhető, milyen színű és stílusú dekoráció illik a helyszínre.

Ha ezek után sem szeretnél élni a személyes találkozó lehetőségével és helyszíni felméréssel, akkor töltsd ki ajánlatkérő formanyomtatványunkat és elküldünk számodra egy hozzávetőleges ajánlatot esküvői dekorációdra.