Blogok

Milyen téma köré építenéd az esküvődet?

Sokan kitalálnak egy adott témát és annak megfelelően alakítják ki az esküvő dekorációját és hangulatát. Gondolunk itt olyanra például, hogy greenery, vintage, ezeregy éjszaka esetleg egy beach-es megjelenést kölcsönöznek neki.

Nézzünk néhány ötletet ezekre, hátha neked is megjön a kedved valamelyikhez! ;)

Greenery esküvő

Esküvői Kiállítás ? Nyereményjátékunk nyertese

Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen sikeres volt az idei év eleji nyereményjátékunk, mely több esküvő kiállításon futott.

Több, mint ezren regisztráltatok a szuper nyereményért. Köszönjük Nektek!

Megtörtént a sorsolás, kihúztuk annak az egy szerencsés nyertesnek a nevét, aki megnyerte a wellness hétvégét a siófoki Hotel Azúr****-ba.

Nyereménye, egy két éjszakás két személyes pihenés félpanziós ellátással.

Új masni színek, új színárnyalatok ? A cappucino

Színválasztékunk már így is rengeteg színben bővelkedik. Több, mint 30 féle masni szín vár arra, egy-egy megbeszélésen, hogy kiválasszuk. Mégis minden évben jönnek új igények, új árnyalatok, így állandó színkeresésében vagyunk a szezon elején.

Nem idei új divatszínnek mondható, nálunk mégis idén merült fel rá igény először, immár több találkozónk alkalmával. Így hetek óta a cappucino vagy tejeskávé színű masni felkutatására szenteltük időnket.

Székdekoráció székhuzat nélkül, avagy hogyan díszíthetünk fel széket kreatívan.

Sok esetben találkozunk azzal, hogy egy-egy helyszínen, egy-egy esküvőn egységes, szép kivitelű székek vannak. Érthető hát, ha egyből a tervezgetés elején azzal áll elő a megrendelő, hogy nem szeretne székszoknyát, nem szeretné eltakarni a széket. Mert szép.

Teljesen jogos a kérés. Nem utolsó sorban költség hatékony is lehet ez a döntés, de ne felejtsük el, a tömegében feldíszített székek máris ünneplőbe öltöztetik esküvőtök helyszínét. :)

Esküvő kiállítások nyereményjáték eredményhirdetés

Budapest, Papp László Sportaréna 10. Esküvő kiállítás és vásár nyertesei:

A Partydecor Lufi & Party Shop 5000 Ft-os vásárlási utalványát nyerte:

Tóth Anita

Tóth Katalin

Esküvői dekorációra beváltható kuponjaink nyertesei:

10.000.- Ft-os utalvány: Hornyák Dóra, Budapest
20.000.- Ft-os utalvány: Polgár Enikő, Budaörs
50.000.- Ft-os utalvány: Bugyenszky Andrea, Érd