Merész színek esküvőre

Merész esküvői színek

Legnagyobb örömömre úgy látom, egyre több fiatal meri bevállalni a merész, sokszor szinte meghökkentő színkombinációkat.

Míg évekkel ezelőtt szóba sem jött a színes székhuzat, ma már szinte minden megbeszélésen, ha néha csak próba szinten, egy rövid időre is, de felkerülhet egy-egy élénk szín a klasszikus fehér alap helyett.
Persze a fő elkövető mindig én vagyok, aki sokkal merészebb, hisz valljuk be, nem is a saját esküvőmről van szó. :D Néha mosolyogva el is mondom, hogy persze, hogy bátor vagyok, hiszen nem a sajátomat tervezem.

Miközben titkon tudom, hogy milyen nehéz a jó döntést meghozni. Tudom, mert a gyerekszoba színén vagy éppen a megfelelő vakolat színén is napokat, sőt akár heteket képesek voltunk rágódni. Akár kilométereket elmenni, hogy lássuk élőben, ne csak egy minta alapján.

Ezek után tisztában vagyok vele, hogy milyen komoly döntés meghozni azt, hogy mi legyen az uralkodó szín az esküvőn. Legyen harsány, legyen merész? Passzoljon a függöny és a fal színével? Legyen olyan, mint a már elkészített meghívó, vagy olyan, mint a koszorúslányok ruhája?

Sok-sok kérdés, de mindig egy a lényeg. Ti tudjatok vele azonosulni! Mindig jó az első gondolat, az első megérzés. Ha el is térültök, térjetek vissza hozzá, mert lehet az lesz a legjobb döntésetek.

Számtalanszor látom a vívódást, a bizonytalanságot, de a végén aztán mindig minden a legjobban alakul. J
Ami óriási öröm, hogy idén többen választottátok már a színes huzatainkat. Így alig várom, hogy például, felrakhassuk a pink-sötétlila, a piros-fehér, a piros-fekete, a piros-arany, a pezsgő-krém huzat-masni kombinációinkat. Végre úgy érzem megtört a jég és már nem csak a barna és krém huzataink díszítenek a nagy napon, hanem jönnek sorban a többiek is.

Van még több szín a tarsolyunkban! Legyetek merészek! Mi támogatjuk az új elképzeléseket a színvariációk terén.

Várom ötleteiteket! Ki milyen színeket kombinálna? Ki mit vállalna be, ha esküvője lenne?

Vigyázat, mert az álmodozás szintjén bátrabbak vagyunk!! :)