Milyen téma köré építenéd az esküvődet?

Sokan kitalálnak egy adott témát és annak megfelelően alakítják ki az esküvő dekorációját és hangulatát. Gondolunk itt olyanra például, hogy greenery, vintage, ezeregy éjszaka esetleg egy beach-es megjelenést kölcsönöznek neki.

Nézzünk néhány ötletet ezekre, hátha neked is megjön a kedved valamelyikhez! ;)

Greenery esküvő

A Greenery témájú esküvőknél egy természetközeli élményt próbálunk meg visszahozni az élénkzöld színekkel és növényekkel. Ezekhez érdemes párosítani a meghívó színvilágát és akár a kontyotokat is lehet élő virágokkal díszíteni. Számos asztaldekorációt is lehet készíteni szép, élénkzöld színű levelekből, növényekből és a bevállalósabbak még a tortát is meg szokták spékelni egy kis élő virággal. Az esküvői csokor a greenery típusú esküvőknél elég széles módon variálható. Engedjük szabadjára a fantáziánkat hiszen a mohától egészen a nagy levelű zöld növényekig itt minden felhasználható alapanyagként. ;)

 

Vintage esküvő

A Vintage témájú esküvőknél visszarepülünk az időben körülbelül 100 évet. Az akkori korra jellemző kiegészítőket alakítjuk át a mostani kornak megfelelően. Szerencsés választás, hiszen nagyon ötletgazdag és hálás tematikájú. A világos színek dominálnak benne, csipkével, szalaggal, kalitkákkal, gyöngyökkel és régies írással írt meghívó jellemzi. Szuper dekorációs ötleteket rejt magában. Egy retro biciklit is tökéletes vintage stílusba lehet hozni. J

 

Ezeregyéjszaka esküvő

Ide aztán tényleg bevállalósnak kell lenni és szakítani kell a hagyományokkal, ha az ember lánya ilyen esküvőt tervez magának. Ennél az esküvődekorációs stílusnál leginkább a homok és a sötétebb színek dominálnak. Nem a szokványos fátyol, hanem extrémebb fejdíszek és turbánok jöhetnek szóba, amit akár a vendégek is hordhatnak a ruhájuk kiegészítéseképpen.

 

Beach esküvő

Sokan álmodoznak tengerparti, vízparti esküvőről, ami teljesen érthető, hiszen nagyon gyönyörű tud lenni és tényleg sajátos hangulatú. Van benne némi egyszerűség, de mellette mégis nagyon exkluzív, hiszen nem mindenkinek adatik meg, hogy ilyen csodálatos környezetben mondhassa ki a boldogító igent. Ilyen alkalmakkor egy könnyedebb, egyszerűbb esküvői ruhát szoktak választani a menyasszonyok, az urak pedig szintén egy kényelmesebb, viseletet öltenek. Az ilyen típusú esküvőt a finom elegancia, visszafogottság és világos színek jellemzik leginkább.

 

 

Hozzád melyik tematikájú esküvő áll a legközelebb?

 

Bármelyik esküvő típus felkeltette az érdeklődésedet, esetleg kérdések merültek fel benned, keress minket bátran elérhetőségeink egyikén:

http://www.eskuvoidekoraciok.hu/elerhetosegek