Pamut szabott típusú székhuzat

Tökéletes dekorációt szeretnél?

Az lebeg a szemed előtt, hogy a legapróbb részletekig minden a helyén legyen?

Ehhez az is hozzátartozik, hogy a székszoknya, amit kiválasztasz, a legtökéletesebben illeszkedjék a székre.

Pamut szabott, hófehér exkluzív székszoknyánk minden olyan rendezvény elengedhetetlen része, ahol a minőség szerepel az első helyen. Ahol az is fontos, hogy a legjobb minőségű anyagból készüljön a székszoknya és ne látszódjék ki a szék lába a székszoknya alól.

Esküvői sátor dekoráció textilekkel fehér szabott székuzattal púder rózsaszín szatén masnivalEsküvői terem dekoráció textillel fehér szabott székszoknyával peszgő szatén masnivalEsküvői textil terem dekoráció fényfüggönnyel fehér szabott székhuzattal fehér selyem masnivalVintage esküvői dekoráció textillel fényfüggönnyel fehér szatott pamut székszoknyával fáradt rózsaszín szatén masnival

Szabott székszoknyánk egyedi szabásminta alapján készül és kialakításának köszönhetően a széket tökéletesen elfedi a lábától a támláján át az ülőfelületig. A vendégek imádni fogják a szabott székszoknyát, mert a székhuzat olyan biztosan van rögzítve a székre, hogy nem feszélyez a mozgásban, azon teljesen kényelmesen fesztelenül lehet helyet foglalni.