Esküvői textil dekoráció

Esküvői textil dekoráció

Ha igazán elegáns esküvői dekorációt szeretnél, válaszd a rendkívül könnyed, légies textíliákat. Álomrendezvények varázslatos hangulatát idézik elő eleganciájukkal.

Esküvői sátordekoráció textíliákkal, virágokkalTeremdíszítés esküvőre textilekkel, fényekkel, virágokkal

Hogy is működik az esküvői dekoráció tervezése?

Első és nagyon fontos lépés a közös személyes helyszínbejárás. A találkozóra a teljes mintakollekciónkkal érkezem, valamint sok-sok fotóval, ötlettel.

Ti is készüljetek. Nézelődjetek, inspirálódjatok az interneten. Hozzátok el pendrive-on az összegyűjtött fotókat. Legyen nálatok a meghívótok, ha már megvan, azok az apró kellékek, amikkel esetleg már készültetek az esküvőtökre. Számunkra ez óriási segítség, hiszen így tudunk majd Rátok hangolódni. Stílusotokra szabott dekorációt tervezni.

Az ismerkedés után következhet az aktív tervező munka:

 1. Közösen kiválasztjuk az esküvői dekorációtok készítéséhez használatos anyagokat.
  Organza, tüll, voile, szatén, selyem, csipke, juta és még számtalan anyag várja, hogy kiválasszátok. Hímzett és flokkolt asztalfutók, csillámos textilek.
 2. Megtervezzük a színvilágot
  Több, mint 30 féle szín közül van lehetőségetek válogatni. Dekor drapériáink a masni anyagából készültek, így tökéletesen harmonizálnak például a székdekorációval.
 3. Kiválasztjuk hova kerüljenek dekor textilek:
  Székdekoráció: Székszoknya, székmasni, elasztikus pánt
  Asztaldekoráció: Abrosz (kör abrosz, tábla abrosz), asztalkasír, textil szalvéta
  Teremdekoráció: háttér textildekoráció, mennyezeti textil dekoráció, oldalfal drapériák, függönyök.

Mindezek után az egyetlen dolog, amit tennetek kell, hogy érezzétek jól magatokat és töltsétek a további időt is egyéb kreatív tervezgetéssel, hisz mindent elvégzünk helyettetek.

Méretre varratjuk a textileket, legyártatjuk – ha szükséges – a rögzítéshez szükséges elemeket, beszerzünk minden kelléket, majd felépítjük, rendezvény után pedig le is bontjuk az esküvői dekorációt.

A textilek mellett egyéb esküvői dekorációs kellékek, anyagok is a rendelkezésünkre állnak, melyek segítségével a dekoráció még látványosabb és ünnepibb köntös kap.

Az alábbi kiegészítőkből válogathatsz:

Acryl kristály függönyök, csillárok, fényfüggönyök, spotlámpák, lampionok, léggömbök, székszoknyák többféle fazonban és színben

Kérdéseitekkel forduljatok hozzánk bizalommal!

 

Esküvői lampionos díszítésElegáns esküvői teremdekorációHabos esküvői dekoráció szalagokkal, organzával