Új masni színek, új színárnyalatok ? A cappucino

Új masni színek

Színválasztékunk már így is rengeteg színben bővelkedik. Több, mint 30 féle masni szín vár arra, egy-egy megbeszélésen, hogy kiválasszuk. Mégis minden évben jönnek új igények, új árnyalatok, így állandó színkeresésében vagyunk a szezon elején.

Nem idei új divatszínnek mondható, nálunk mégis idén merült fel rá igény először, immár több találkozónk alkalmával. Így hetek óta a cappucino vagy tejeskávé színű masni felkutatására szenteltük időnket.

Számomra is egy érdekes és vonzó szín. Nem krém, de nem is barna. Tényleg a tejeskávéhoz tudnám leginkább hasonlítani.  Ha valakinek túl lágy szín a krém, a csokoládébarna viszont túl meghatározó erőteljes, akkor egy tökéletes választás lehet a cappucino. Nem hivalkodó, mégis erőteljes.  Csokibarna, középbarna kiegészítőkkel pedig tökéletes látvány érhető el a teremdekorációban.

Csodás dekorációkat álmodunk ezzel a színárnyalattal. Rengeteg lehetőséget rejt magában a textilek és az apró kiegészítők terén is.

Engem máris inspirál ez az új szín. J Máris hozzáképzeltem a barna lampionokat, a szalvétára kötött szatén szalagokat, a lágy textileket, az árnyalatnyi különbségekből adódó kontrasztokat.

 Az új szín hamarosan nálunk is bérelhető!

Ti mit gondoltok? Választanátok ezt a színt? Milyen kiegészítőkkel használnátok?