Székdekoráció székhuzat nélkül, avagy hogyan díszíthetünk fel széket kreatívan.

Esküvői dekoráció

Sok esetben találkozunk azzal, hogy egy-egy helyszínen, egy-egy esküvőn egységes, szép kivitelű székek vannak. Érthető hát, ha egyből a tervezgetés elején azzal áll elő a megrendelő, hogy nem szeretne székszoknyát, nem szeretné eltakarni a széket. Mert szép.

Teljesen jogos a kérés. Nem utolsó sorban költség hatékony is lehet ez a döntés, de ne felejtsük el, a tömegében feldíszített székek máris ünneplőbe öltöztetik esküvőtök helyszínét. :)

Egy szép kivitelű szék is kaphat olyan dekorációt, mely mégis ünnepivé teszi a rendezvény hangulatát, egységessé a látványt. Nem kell a széket teljesen eltakarni, egész ruhába bújtatni, de kiegészítőkkel, egy-egy kreatív kötésmóddal fel lehet dobni a látványt.

Szabadjára engedhetjük a képzeletünket a tervezgetésnél. Használhatunk szatén, vagy organza masnit, csipkét, keskenyebb szalagokat, virágot, strasszos csatokat. Attól függően milyen stílus köré épül az esküvői dekoráció.

Nem is olyan rég szabad kezet kaptunk egy rendezvény dekorációjában. A fő színvilágon kívül nem is volt nagyon más lefektetve a megrendelő részéről, kizárólag annyi, hogy nem kell székszoknya, mert szépek a székek.

Számítottam erre a kérésre, éppen ezért már előre gondolatban nagy terveim voltak a székekkel. J Pezsgő színű szatén szalaggal dolgoztunk. Több alkalommal elmentünk a helyszínre. Próbálgattuk, vajon melyik lesz a leglátványosabb megoldás.

Aztán végül megszületett a székre szabott terv. Jöhetett a kivitelezés. 200 szék támladekorációja készült el.

Íme, székszoknya nélkül is lehet gyönyörű székdekorációtok: